• Manufacuurer Kabel Dasi
  • spanduk3

Zhejiang Yaonan Electric Co., Ltd. Diadegkeun dina 2017 kalawan ibukota didaptarkeun 10 juta Yuan (Baheulana ngaranna Yueqing Yaonan Electric pabrik, diadegkeun dina 1996).Pausahaan ieu lokasina di Cina Electric Appliance Capital - Liushi, Yueqing, mangrupa perusahaan integrasi industri jeung dagang, specializing dina produk plastik, panerapan listrik tegangan tinggi jeung low sarta instrumen jeung produksi méter.

Pausahaan utamana ngahasilkeun: dasi nilon, dasi stainless steel, kartu kawat paku Steel, kelenjar kabel waterproof, blok terminal, circuit breaker, pointer méteran, méteran digital sarta méteran énergi jsb Produk anu loba dipaké sarta jasa: mesin, kakuatan, éléktronika, komunikasi, militér, galangan kapal, metalurgi, pétrokimia, cahaya, transportasi rail jeung industri lianna.Produk diékspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika sareng Asia Tenggara, sapertos langkung ti 90 nagara sareng daérah…

  • Bengkel suntik Bengkel suntik
  • Pameran Pameran
  • Tim Tim

PUSAT PRODUK

YAONAN MITRA

ABB
DLX
SND
XMZ
ZT
HUM

PUSAT wartos

Chat Online WhatsApp!