• Prodhuesi i lidhjes së kabllove
  • banderolë3

Zhejiang Yaonan Electric Co., Ltd. U themelua në vitin 2017 me një kapital të regjistruar prej 10 milionë juanë (e quajtur më parë fabrika Yueqing Yaonan Electric, e themeluar në 1996).Kompania është e vendosur në Kryeqytetin e Pajisjeve Elektrike të Kinës - Liushi, Yueqing, është një ndërmarrje integruese industriale dhe tregtare, e specializuar në prodhimin e produkteve plastike, pajisjeve elektrike të tensionit të lartë dhe të ulët dhe instrumenteve dhe matësve.

Kompania prodhon kryesisht: kravatë najloni, lidhëse çelik inox, kartë teli gozhdë çeliku, kabëll të papërshkueshëm nga uji, bllok terminali, ndërprerës, matës tregues, matës dixhital dhe matës energjie etj. Produktet përdoren gjerësisht dhe shërbimet: makineri, energji elektrike, elektronikë, komunikimi, ushtarak, kantier detar, metalurgji, petrokimike, ndriçim, transport hekurudhor dhe industri të tjera.Produktet eksportohen në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe Azinë Juglindore, si në më shumë se 90 vende dhe rajone…

  • Punëtori e injektimit Punëtori e injektimit
  • Ekspozita Ekspozita
  • Ekipi Ekipi

QENDRA E PRODUKTEVE

YAONAN PARTNER

ABB
DLX
SND
XMZ
ZT
HUM

QENDRA E LAJMEVE

WhatsApp Online Chat!