• Produsen Pengikat Kabel
  • spanduk3

Zhejiang Yaonan Electric Co., Ltd. Didegaké ing 2017 karo ibukutha kadhaptar saka 10 yuta Yuan (Biyèné jenenge Yueqing Yaonan Electric pabrik, didegaké ing 1996).Perusahaan iki dumunung ing China Electric Appliance Capital - Liushi, Yueqing, iku sawijining perusahaan integrasi industri lan perdagangan, spesialisasine ing produk plastik, dhuwur lan kurang electrical Perkakas lan instruments lan produksi meter.

Perusahaan utamane mrodhuksi: dasi nilon, dasi stainless steel, kertu kawat paku baja, kelenjar kabel anti banyu, blok terminal, pemutus sirkuit, meter penunjuk, meter digital lan meter energi lan sapiturute. Produk digunakake lan layanan: mesin, daya, elektronik, komunikasi, militer, galangan kapal, metalurgi, petrokimia, lampu, transportasi rel lan industri liyane.Produk diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika lan Asia Tenggara, kayata luwih saka 90 negara lan wilayah…

  • Bengkel injeksi Bengkel injeksi
  • Pameran Pameran
  • Tim Tim

PUSAT PRODUK

YAONAN MITRA

ABB
DLX
SND
XMZ
ZT
HUM

PUSAT WARTA

Chat Online WhatsApp!